Spolupráce mezi společnostmi CheckMyBus a Skyscanner: vybírejte mezi autobusem, vlakem, spolujízdou či letadlem a najděte tu nejvýhodnější variantu cesty

Tisková zpráva - 26 dubna 2017

Nejvýhodnější ceny Porovnej a ušetři až 70%
Největší výběr Najdi spojení po celém světě
Jednoduchý a přehledný Srovnávej nabídky 1 kliknutím

Norimberk, 26 dubna 2017 – CheckMyBus, světová jednička ve vyhledávání dálkových autobusů s největší nabídkou v oblasti pozemní dopravy, nyní zobrazuje i přímé srovnání letů. Díky spolupráci se Skyscannerem, vyhledávačem letů s nejrozsáhlejším výběrem na světě, naleznou zákazníci hned na první pohled ty nejlepší možnosti pro poznávání měst, a to díky porovnání čtyř nejoblíbenějších dopravních prostředků.

Stále více uživatelů vyhledává na stránkách CheckMyBus u nejen výhodné nabídky vnitrostátního cestování, ale i přeshraniční spojení či cesty na větší vzdálenosti. A právě v takových případech je atraktivní alternativou dopravy s podstatně kratší dobou strávenou na cestě a často překvapivě nízkými cenami i letadlo.

„Díky spolupráci se společností Skyscanner můžeme našim zákazníkům po celém světě nabídnout v přehledném vyhledávači nabídky dálkových autobusů v porovnání s vlakem, se spolujízdou a nyní také s letadly. Cestující tak mohou najít všechny relevantní dopravní prostředky pro cesty z města do města přehledně na jednom portálu,“ vysvětluje Marc Hofmann, CEO společnosti CheckMyBus.

Plánujete-li například v červnu výlet z Mnichova do Paříže, zaplatíte za dálkový autobus 33 eur a strávíte dobrých dvanáct hodin na cestě. Vzduchem cesta trvá jen asi půl druhé hodiny a stojí 34,99 eura. Různé dopravní prostředky si stále více konkurují, a tak se dají často objevit nečekaně skvělé nabídky nejen pro autobusy, ale také pro vlaky, spolujízdu či letadla. CheckMyBus nyní umožňuje jejich snadné a přímé srovnávání na jedné webové stránce.

Mike Ferguson, senior obchodní manažer společnosti Skyscanner, k této spolupráci poznamenává: „Je nám potěšením, že můžeme spolupracovat s CheckMyBusem a doplnit tak stávající nabídku také o lety. Partnerství s inovativními firmami z jiných vertikálních trhů cestovního ruchu jsou pro nás velmi důležité. Jako přední globální vyhledávač cest nabízí Skyscanner svým partnerům možnost integrovat do svých stránek také vyhledávání letů s našimi nejaktuálnějšími daty a přístupem k našim více než 1200 poskytovatelů.“

O společnosti CheckMyBus
Mezinárodní vyhledávač dálkových autobusů CheckMyBus zobrazuje v reálném čase jízdy a ceny ve více než 60 zemích. S více než 610 autobusovými dopravci a miliony odjezdy týdně tak mají zákazníci přístup k celosvětové virtuální autobusové síti linek. Autobusové jízdenky a další informace najdete na adrese www.checkmybus.cz, k dispozici je též aplikace pro iOS a Android.

Kontakt pro novináře:

CheckMyBus
Andreas Oswald
Karlstrasse 9
90403 Nürnberg
Fax: +49 911 310 440 99
E-Mail: press@checkmybus.com

Internetové stránky: www.checkmybus.cz, www.checkmybus.de, www.checkmybus.com, www.checkmybus.co.uk, www.fernbusse.de, www.checkmybus.fr, www.checkmybus.at, www.checkmybus.ch, www.checkmybus.it, www.checkmybus.pl, www.checkmybus.pt, www.checkmybus.com.br, www.checkmybus.com.mx, www.checkmybus.com.ar, www.checkmybus.cl, www.www.checkmybus.hr, www.checkmybus.com.tr

Najít všechny dálkové autobusy

Získat bezplatnou aplikaci!

App Store
CheckMyBus App
Zavřít
GPDR CheckMyBus shield

Vážíme si tvého soukromí!